Hús, aminek íze van. Tartás, aminek története.
Célunk, hogy visszaadjuk a sertéshús valódi értékét – ízben, eredetben és megbízhatóságban egyaránt. A Tar-Tó 2000 Szövetkezet 1999-ben alakult, ma már több mint 50 taggal működünk, és évente több tízezres nagyságrendben értékesítünk kiváló minőségű, antibiotikum-mentesen nevelt sertéseket.
Húsaink mögött tudatos, fenntartható és állatbarát tartás áll.
Megőriztük a hagyományos, gabonaalapú takarmányozást, és kiemelten fontos számunkra a sertések komfortérzete.
Tagjainknál a sertések szalmán vannak tartva, jellemzően nagyobb csoportokban, így kevesebb stressz éri őket. A telepek többségén a malacoknak külön kifutó áll rendelkezésre, így több mozgáshoz jutnak, ami a hús izomfelépítésében és zamatában is megmutatkozik.
Igaz, így lassabban híznak, de a hús minősége, íze, állaga cserébe sokkal magasabb szintet képvisel. Továbbá több mint 10 éve dolgozunk gyógynövényes takarmányozással, amellyel teljesen kiiktattuk az antibiotikumok használatát a hizlalás során – a hús ízében és minőségében ez egyértelműen megmutatkozik.
Próbáld ki húsainkat – sok elégedett viszonteladónk van már a térségben, és mindig nyitottak vagyunk az új kapcsolatokra.
???? Lépj kapcsolatba velünk – szívesen bemutatkozunk személyesen is!